4 405531 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 369 Makaleler 2 Çözümler 1 11 Şubat 2021 #1 Merhabalar. Bilgisayara format attığımızda ya da MSI Afterburner bilgisayardan sildiğimizde Overclock değerleri kalır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2021
Merhabalar. Bilgisayara format attığımızda ya da MSI Afterburner bilgisayardan sildiğimizde Overclock değerleri kalır mı?
Çözüm V V VGAMonitorluAdam 11 Şubat 2021 405531 dedi: Mesela bir şey oldu bilgisayara format atmak zorunda kaldım. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun olmaz. Format esnasında ayarlar da sıfırlanmış olacak, haliyle onaylık bir durum kalmayacak. Kayıtlı kalma gibi bir durum olamaz.
405531 dedi: Mesela bir şey oldu bilgisayara format atmak zorunda kaldım. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun olmaz. Format esnasında ayarlar da sıfırlanmış olacak, haliyle onaylık bir durum kalmayacak. Kayıtlı kalma gibi bir durum olamaz.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 11 Şubat 2021 #2 Kaldırırken öyle bir seçenek var seçersen olur. Artı 0 Eksi
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.414 Çözümler 70 Yer Istanbul 11 Şubat 2021 #3 405531 dedi: Merhabalar. Bilgisayara format attığımızda ya da MSI Afterburner bilgisayardan sildiğimizde Overclock değerleri kalır mı? Genişletmek için tıkla... Değerleri sıfıra getirip kaydedip sistemden kaldırmanız daha doğru olacaktır. Artı 0 Eksi
405531 dedi: Merhabalar. Bilgisayara format attığımızda ya da MSI Afterburner bilgisayardan sildiğimizde Overclock değerleri kalır mı? Genişletmek için tıkla... Değerleri sıfıra getirip kaydedip sistemden kaldırmanız daha doğru olacaktır.
KS KS 4 405531 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 369 Makaleler 2 Çözümler 1 11 Şubat 2021 #4 V. Scaletta dedi: Değerleri sıfıra getirip kaydedip sistemden kaldırmanız daha doğru olacaktır. Genişletmek için tıkla... The G.O.A.T dedi: Kaldırırken öyle bir seçenek var seçersen olur. Genişletmek için tıkla... Mesela bir şey oldu bilgisayara format atmak zorunda kaldım. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Artı 0 Eksi
V. Scaletta dedi: Değerleri sıfıra getirip kaydedip sistemden kaldırmanız daha doğru olacaktır. Genişletmek için tıkla... The G.O.A.T dedi: Kaldırırken öyle bir seçenek var seçersen olur. Genişletmek için tıkla... Mesela bir şey oldu bilgisayara format atmak zorunda kaldım. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 11 Şubat 2021 #5 405531 dedi: Mesela bir şey oldu bilgisayara format atmak zorunda kaldım. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum BIOS'tan yapmadıysan sıfırlanır. Artı 0 Eksi
405531 dedi: Mesela bir şey oldu bilgisayara format atmak zorunda kaldım. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum BIOS'tan yapmadıysan sıfırlanır.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 11 Şubat 2021 #6 405531 dedi: Mesela bir şey oldu bilgisayara format atmak zorunda kaldım. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun olmaz. Format esnasında ayarlar da sıfırlanmış olacak, haliyle onaylık bir durum kalmayacak. Kayıtlı kalma gibi bir durum olamaz. Artı 0 Eksi Çözüm
405531 dedi: Mesela bir şey oldu bilgisayara format atmak zorunda kaldım. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun olmaz. Format esnasında ayarlar da sıfırlanmış olacak, haliyle onaylık bir durum kalmayacak. Kayıtlı kalma gibi bir durum olamaz.