saysamat Centipat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #1 Soru başlıktadır, sizce agız zevki ve tat hangisinde daha iyidir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024
john wicks Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 519 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #2 saysamat dedi: Soru başlıktadır, sizce agız zevki ve tat hangisinde daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Bir Kayserili olarak Kayseri sucuğunu çok severim.
saysamat dedi: Soru başlıktadır, sizce agız zevki ve tat hangisinde daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Bir Kayserili olarak Kayseri sucuğunu çok severim.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 1 Şubat 2024 #3 Kayseriliyim, Afyon sucuğunu tattım ama Kayseri sucuğu daha iyi geldi bana.
Ediz341 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #4 kayserili olarak tabi ki kayseri
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.717 Çözümler 2 1 Şubat 2024 #5 Forumda ki çoğu kişi Kayseriliymiş ya .
matrax33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 1.246 Çözümler 3 1 Şubat 2024 #6 Kayseri tabii ki. Afyon'da at-eşek popülasyonu kalmadı. Sucukların lezzeti düştü. Kayseri'de hala yılkı atları yetişiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kayseri tabii ki. Afyon'da at-eşek popülasyonu kalmadı. Sucukların lezzeti düştü. Kayseri'de hala yılkı atları yetişiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #7 Tombik markasının sucugu nereninkiyse oranınki diyorum.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.717 Çözümler 2 1 Şubat 2024 #8 matrax33 dedi: Kayseri tabii ki. Afyon'da at-eşek popülasyonu kalmadı. Sucukların lezzeti düştü. Kayseri'de hala yılkı atları yetişiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
matrax33 dedi: Kayseri tabii ki. Afyon'da at-eşek popülasyonu kalmadı. Sucukların lezzeti düştü. Kayseri'de hala yılkı atları yetişiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.766 Makaleler 5 Çözümler 38 1 Şubat 2024 #9 Benim abim 2014 gibi Afyon'da üniversite okumuştu ziyarete gittik bize bir sucuk yedirdi ben o sucuğu ne Kayseri'de yedim ne de başka yerde.
Benim abim 2014 gibi Afyon'da üniversite okumuştu ziyarete gittik bize bir sucuk yedirdi ben o sucuğu ne Kayseri'de yedim ne de başka yerde.
matrax33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 1.246 Çözümler 3 1 Şubat 2024 #10 BY LEWU dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Genişletmek için tıkla... Espri falan değil, bu yılkı atları yük taşımaz binek hayvanı da değil. Ne diye besliyorlar? Neyin talebi var? Cevabı lezzetli sucuk ve pastırmalarda gizli. En leziz şarküteri et ürünleri at ve eşekten üretilir. Orta Asya'da yediğimden biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024
BY LEWU dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Genişletmek için tıkla... Espri falan değil, bu yılkı atları yük taşımaz binek hayvanı da değil. Ne diye besliyorlar? Neyin talebi var? Cevabı lezzetli sucuk ve pastırmalarda gizli. En leziz şarküteri et ürünleri at ve eşekten üretilir. Orta Asya'da yediğimden biliyorum.