Ağ bağdaştırıcısı sarı ünlem verdi

697526

Centipat
Ağ bağdaştırıcısında "band selection" kısmından Dual band yazan yeri "5G only" yazan seçeneğe çevirdim ve ardından başlıkta yazdığım hatayı verdi. Geri "Dual band" yaptım fakat düzelmedi. Driver silip tekrar kurdum, BIOS güncelledim, BIOS sıfırladım, bilgisayara format attım fakat hala düzelmedi. Nasıl çözebilirim?
Anakart: MSI Pro B650M-A Wi-Fi

1693362754931.png

1693362762957.png

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile driver kaldırmayı denedin mi?
Bunu denemedim. Gün içerisinde deneyip geri dönüş yapacağım.

DDU ile driver kaldırmayı denedin mi?
Bu GPU'lar içinmiş. Ağ bağdaştırıcısı için kullanamıyorum.

Sorunu çözdüm arkadaşlar.

Cihazı kaldır dedikten sonra burdaki kutucuğu işaretlemeyin ve kaldır diyin. Ardından donanım değişikliklerini tara diyin ve düzeliyor. Ben hep kutucuğu işaretleyerek yapıyordum.

1693395304098.png

Son düzenleme:
Bunu denemedim. Gün içerisinde deneyip geri dönüş yapacağım.

Bu GPU'lar içinmiş. Ağ bağdaştırıcısı için kullanamıyorum.

Sorunu çözdüm arkadaşlar.

Cihazı kaldır dedikten sonra buradaki kutucuğu işaretlemeyin ve kaldır deyin. Ardından donanım değişikliklerini tara deyin ve düzeliyor. Ben hep kutucuğu işaretleyerek yapıyordum.

Eki Görüntüle 1923704

Alakası olmamalı hocam, sistem formatladığınızda tüm driverlar baştan yüklenir ve sisteme geri tanıtılır. Yaptığınız işlemde aygıtı sadece kaldırıp geri tanıtıyor. Garip...

Arkadaşlar YouTube'da bir bakayım ne var ne yok dedim birinin tavsiyesi üzerine 30 saniye güç düğmesine bastım kapandı geri açtım ve düzeldi... Bu Windows 11 çok ilginç bir şey.

Arkadaşlar YouTube'da bir bakayım ne var ne yok dedim birinin tavsiyesi üzerine 30 saniye güç düğmesine bastım kapandı geri açtım ve düzeldi... Bu Windows 11 çok ilginç bir şey. Düzenleme: Aynı sorun bende de vardı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı