Ağ bağdaştırıcısı yok

sheeya

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dün oyun oynarken PC error verdi ve kapandı yeniden açıldığında internet bağlantısı yoktu. Sorun ne diye baktigimda ağ bağdaştırıcısı sürücüsü bulunamadı dedi. Aygıt Yöneticisi'nden de baktigimda gercekten de sürücü bulamadim ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. Dün oyun oynarken PC error verdi ve kapandı yeniden açıldığında internet bağlantısı yoktu. Sorun ne diye baktigimda ağ bağdaştırıcısı sürücüsü bulunamadı dedi. Aygıt Yöneticisi'nden de baktigimda gercekten de sürücü bulamadim ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sürücü yok demek ki bir yerlerden indirip flash disk ile bilgisayarina kurmaniz gerekli.

Anakart Ethernet portu bozulmuş olabilir bana da olmuştu bir adet PCI-e Ethernet adapter alabilirsiniz.
evde bi tane daha olmasi lazım deneyeyim olmazsa sürücü bulmaya calisicam

Sürücü yok demek ki bir yerlerden indirip flash disk ile bilgisayarina kurmaniz gerekli.
adaptörü değiştirdim aynı yine dün akşam sürücü yüklemiştim bi tane ama işe yaramamıştı sürücü bulmakta yardımcı olabilir misin dostum acaba

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı