Ağ bağdaştırıcısına özel değer nasıl ayarlanır?

Makaleler
3
Daha fazla  

Merhaba, bilgisayarıma modem üzerinden 8 Mbps limit ayarladım ama burada minimum 10'a göre ayarlıyor. Buraya özel değer nasıl ayarlayabilirim?

Son düzenleme:
Bilgisayar üzerinden ayarlamaniza gerek yok. Modem üzerinden bant genişliği olarak upload ve download değerlerini doğru girdiğinizden emin olun. DHCP IP aralığını vermeniz gerek. Veya bu video üzerinden bakın mantığı anlarsaniz yapabilirsiniz. Yani sadece bilgisayara değil modeme bağlanan her cihaza ayrı ayrı paket sağlayabilirsiniz. Tabii bandwidth özelliği varsa. Yoksa modeminizin eski Firmware versionlarına bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Modemden hallettim ben zaten ama bilgisayarda da gözüksün istiyorum

Videoyu detaylı izleyiniz. Kisaca belirlemiş olduğunuz IP adresini bilgisayara girdiğinizde belirlemiş oldugunuz hız uzerinden alacaktır. Örneğin 192.168.1.20 192.168.1.30 arası havuzda bulunan Mac adresindeki cihazlar 8.192mbits olarak hız alacaktir. Yani bilgisayarınizin MAC adresini eklemelisiniz. CMD üzerinden komut istemi penceresine getmac veya ipconfig /all komutu yazarak MAC adresini alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…