Merhabalar, bilgisayarımda internet yok. Buradan yapmam gereken bir işlem vardı ama LAN kablom nedense gözükmüyor. Ethernnet 3 yanıltmasın, o telefonum.
İlk önce aygıt yöneticisinden üstünde ünlem olan aygıta sağ tıklayın ve cihazı kaldır deyin. Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Olmaz ise Intel'in sitesinden Support Asistant yazılımı kurun ve oradan yüklemeye çalışın. O da olmazsa ben size sürücünün linkini atacağım.
İlk önce aygıt yöneticisinden üstünde ünlem olan aygıta sağ tıklayın ve cihazı kaldır deyin. Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Olmaz ise Intel'in sitesinden Support asistant yazılımı kurun ve oradan yüklemeye çalışın. O da olmazsa ben size sürücünün linkini atacağım.
Tamamdır hocam ben size sürücünün linkini atacağım. @Redayron hocam donanım kimliğini buraya yapıştırabilir misiniz? Sağ tıklayıp kopyala ile yapabilirsiniz.
Tamamdır hocam ben size sürücünün linkini atacağım. @Redayron hocam donanım kimliğini buraya yapıştırabilir misiniz? Sağ tıklayıp kopyala ile yapabilirsiniz.