Ensar ŞEHİTOĞLU
Megapat
Daha fazla
Merhaba, aldığım bilgisayara ağ bağlantısı için ucuz yollu bir Wi-Fi adaptör tercihinde bulunmuştum ve inanın hiçbir şekilde verim alamadım bu yüzden alternatiflere yönelmeye karar verdim. Bu alternatiflerden biri PCI-e kart kullanmak diğeri iste Ethernet bağlantı. Ethernet bağlantısı için modemi bulunduğum odaya aldığımda prize taktığımda internet bağlantısı kuramadım, sanırım hat çekilmemiş. Oturduğum daire fiber destekli ve ilk geldiğimizde bir hat çekilme muhabbeti vardı diye hatırlıyorum. O zamanlar detaylara pek hakim olmadığım için çok incelememiştim o yüzde pek emin değilim.
PCI-e kart için yine çok fazla verimli olduğunu söylemediler ve bugün ortalama bir kart 600-800 TL arası. Bu parayı ödemekten yana sıkıntım yok ama bu kadar parayı ödeyeceğime daha verimli olan Ethernet bağlantı için elektrikçi çağırıp hat çektirip modemin yerine router denilen aletten almak mı daha mantıklı olur emin olamadım. Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.
Ve bu router dedikleri aletin içeriğini ve işleyişi konusunda pek bilgi sahibi de değilim, nasıl olur bilemedim.
PCI-e kart için yine çok fazla verimli olduğunu söylemediler ve bugün ortalama bir kart 600-800 TL arası. Bu parayı ödemekten yana sıkıntım yok ama bu kadar parayı ödeyeceğime daha verimli olan Ethernet bağlantı için elektrikçi çağırıp hat çektirip modemin yerine router denilen aletten almak mı daha mantıklı olur emin olamadım. Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.
Ve bu router dedikleri aletin içeriğini ve işleyişi konusunda pek bilgi sahibi de değilim, nasıl olur bilemedim.