Ağ genişletici önerisi

kaanh

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Aşağıdaki repeaterlar arasında kaldım. İleriye dönük bir cihaz olsun istiyorum. Aynı evin içinde farklı oda da sinyal dağıtmak için istiyorum.
(Köydeki evimizde de yan komşudaki internet bağlantısını da almak isterim. Samsung telefonum 2 diş çekmektedir.)
Hangisini almamı önerirsiniz?

Xiaomi Mi Wi-Fi range extender AC1200 repeater.

TP-Link RE450.

TP-Link RE550.

TP-Link RE505X.

TP-Link RE605X.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Aşağıdaki repeaterlar arasında kaldım. İleriye dönük bir cihaz olsun istiyorum. Aynı evin içinde farklı oda da sinyal dağıtmak için istiyorum.
(Köydeki evimizde de yan komşudaki internet bağlantısını da almak isterim. Samsung telefonum 2 diş çekmektedir.)
Hangisini almamı önerirsiniz?

Xiaomi Mi Wi-Fi range extender AC1200 repeater.

TP-Link RE450.

TP-Link RE550.

TP-Link RE505X.

TP-Link RE605X.

RE505x ileriye dönük olarak da kullanabilmeniz için ideal bence.

Wifi 6 destekliyor ve Gigabit ethernet portu var.

RE505x ileriye dönük olarak da kullanabilmeniz için ideal bence.

Wifi 6 destekliyor ve Gigabit ethernet portu var.
Aslında ben de RE505X beğendim. RE605X 300 TL 2.4 Ghz hız arttırımı için gereksiz geldi.

İlginç gelen bir şey ama RE550 de 1115m2 kapsama alanı filan yazmışlar. 30x30m alan yapar hepsinin bu şekildedir ama sanırım.

Aslında ben de RE505X beğendim. RE605X 300 TL 2.4 Ghz hız arttırımı için gereksiz geldi.

İlginç gelen bir şey ama RE550 de 1115m2 kapsama alanı filan yazmışlar. 30x30m alan yapar hepsinin bu şekildedir ama sanırım.

Hocam yani bu cihazlardan 4-5 antenli routerlar gibi daha uzun bir menzile yaymalarını beklemeyin. Sadece modem sinyalinin zayıf ulaştığı ya da ulaşmadığı bölgeye doğru ağınızı genişletecek. Standart bir modemin yayabildiği bir alan kadar ancak yayar aşağı yukarı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı