Ya abi öylede kafamı çok karıştırdılar bu gün metroda en başarılı ataklar networktten oldu diye duydum kafamda garip bir şey var anlamadım istikrarsızlık kısaca yenicem ama nasıl bilmiyorumHacı ben sana bin tane kaynak attım ya zamanında başka konularda. Onlara devam etmiyorsun ki.
Bunu sana söyleyen şahısın CCNA'sı var mıymış peki?Sonra abi network araştırdım. Cisco CCNa diye yok platform bağımlı olma falan diyorlar nasıl bir şey çözemiyorum ki.
Tamamdır abi söz veriyorum senin için CCNA sertifikasını alıcam, Bunun yanında abi sence ne öğrenmeliyim C mi yoksa İngilizcemi ?Bunu sana söyleyen şahısın CCNA'sı var mıymış peki?
CCNA alan biri zaten platforma bağlı kalmaz, her yerde uygulayabileceği network bilgisinin üstüne Cisco cihazları yönetme bilgisi de edinir. Ana temeli sadece Cisco olan bir sertifika değil ki platforma bağlı kalasın. O sertifikayı al, network alanında zaten bilmen gereken temel bilgileri fazlasıyla edinmiş olursun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.