Ağ/Network en temelden nasıl öğrenilir?

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  
Ağ/Network en temelinden nasıl ve nereden öğrenebilirim?
Siber güvenlik ve adli bilişim için öğrenmek istiyorum fakat tam anlamıyla öğrenmek istiyorum.

Sahsen bilisim konusunda hicbir sey icin bir kurs ya da kaynak takip etmiyorum. Bir yerden arastirmaya baslayip arastirdikca gordugum terimleri vs. arastirmaya devam ederek kendimi gelistirdim. Merak onemli.

Hacı ben sana bin tane kaynak attım ya zamanında başka konularda. Onlara devam etmiyorsun ki.
Ya abi öylede kafamı çok karıştırdılar bu gün metroda en başarılı ataklar networktten oldu diye duydum kafamda garip bir şey var anlamadım istikrarsızlık kısaca yenicem ama nasıl bilmiyorum Sonra abi network araştırdım cisco ccna diye yok platform bağımlı olma falan diyorlar nasıl bir şey çözemiyorumki

Sonra abi network araştırdım. Cisco CCNa diye yok platform bağımlı olma falan diyorlar nasıl bir şey çözemiyorum ki.
Bunu sana söyleyen şahısın CCNA'sı var mıymış peki?

CCNA alan biri zaten platforma bağlı kalmaz, her yerde uygulayabileceği network bilgisinin üstüne Cisco cihazları yönetme bilgisi de edinir. Ana temeli sadece Cisco olan bir sertifika değil ki platforma bağlı kalasın. O sertifikayı al, network alanında zaten bilmen gereken temel bilgileri fazlasıyla edinmiş olursun.

Tamamdır abi söz veriyorum senin için CCNA sertifikasını alıcam, Bunun yanında abi sence ne öğrenmeliyim C mi yoksa İngilizcemi ?

Ağırlığı cisco vericem C ve İngilizceye ufak ufak çalışıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…