2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 16 Ağustos 2021 #11 Silinen üye dedi: Tamamdır abi söz veriyorum senin için CCNA sertifikasını alacağım. Bunun yanında abi sence ne öğrenmeliyim C mi yoksa İngilizce mi? Ağırlığı Cisco vereceğim. C ve İngilizceye ufak ufak çalışacağım. Genişletmek için tıkla... CCNA sınavı İngilizce. Haliyle İngilizceyi de mecburen en azından teknik metinleri anlayacak kadar öğrenmen gerekiyor beraberinde.
Silinen üye dedi: Tamamdır abi söz veriyorum senin için CCNA sertifikasını alacağım. Bunun yanında abi sence ne öğrenmeliyim C mi yoksa İngilizce mi? Ağırlığı Cisco vereceğim. C ve İngilizceye ufak ufak çalışacağım. Genişletmek için tıkla... CCNA sınavı İngilizce. Haliyle İngilizceyi de mecburen en azından teknik metinleri anlayacak kadar öğrenmen gerekiyor beraberinde.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Ağustos 2021 #12 24099 dedi: CCNA sınavı İngilizce. Haliyle İngilizceyi de mecburen en azından teknik metinleri anlayacak kadar öğrenmen gerekiyor beraberinde. Genişletmek için tıkla... Abi/Hocam ingilizce zaten bt nin farzı olmuş ya. senin için ccna sertifikası alıcam ama
24099 dedi: CCNA sınavı İngilizce. Haliyle İngilizceyi de mecburen en azından teknik metinleri anlayacak kadar öğrenmen gerekiyor beraberinde. Genişletmek için tıkla... Abi/Hocam ingilizce zaten bt nin farzı olmuş ya. senin için ccna sertifikası alıcam ama
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 18 Ağustos 2021 #13 Silinen üye dedi: Senin için CCNA sertifikası alacağım ama Genişletmek için tıkla... Benim için değil kendin için al Ben sadece o kadar uğraşıyorsun ve hevesin var; zamanını boşa harcama, kendine yazık etme diye öneri yapıyorum.
Silinen üye dedi: Senin için CCNA sertifikası alacağım ama Genişletmek için tıkla... Benim için değil kendin için al Ben sadece o kadar uğraşıyorsun ve hevesin var; zamanını boşa harcama, kendine yazık etme diye öneri yapıyorum.