pEmirq Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 267 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5060 | R5 5600 | ASUS PRIME A520M-R | Crucial 500GB | LEXAR THOR 2x8GB 3200MHz Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 Selamlar ben Aternos'tan bir sunucu kurdum birkaç mod ekledim ve sunucuya girmeye çalışırken ağ protokolü hatası diyor ne yapmam lazım?
Selamlar ben Aternos'tan bir sunucu kurdum birkaç mod ekledim ve sunucuya girmeye çalışırken ağ protokolü hatası diyor ne yapmam lazım?
X Xeplays Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 502 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 Hata sadece bu kadar olamaz la yanında illaki bir kod olur Xeplays dedi: Hata sadece bu kadar olamaz la yanında illaki bir kod olur Genişletmek için tıkla... Hocam sunucuya eskiden farklı bir sürümle girdiyseniz o sürümle girmeyi deniyin
Hata sadece bu kadar olamaz la yanında illaki bir kod olur Xeplays dedi: Hata sadece bu kadar olamaz la yanında illaki bir kod olur Genişletmek için tıkla... Hocam sunucuya eskiden farklı bir sürümle girdiyseniz o sürümle girmeyi deniyin