W wenX Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 601 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Mart 2021 #1 Discord için ağ sıfırladım ve şu anda ne Ethernet ne de kablosuz ağ çalışıyor. Sorun gider kısmı da çalışmıyor. İnternet erişimi yok diyor sadece. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2021
Discord için ağ sıfırladım ve şu anda ne Ethernet ne de kablosuz ağ çalışıyor. Sorun gider kısmı da çalışmıyor. İnternet erişimi yok diyor sadece. Ne yapmam lazım?
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.954 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #2 CMD'den sfc /scannow komutunu deneyin hocam.
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 4 Mart 2021 #3 Ağ sürücüsü siliniyor öyle yapınca. Önce anakartınızın sitesine gidip oradan ağ sürücüsünü indirip kurun. Büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. Eğer imzanızdaki anakartı kullanıyorsanız işte indirme yeri: ROG STRIX B450-E GAMING | ROG Strix | Gaming Anakartlar|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
Ağ sürücüsü siliniyor öyle yapınca. Önce anakartınızın sitesine gidip oradan ağ sürücüsünü indirip kurun. Büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. Eğer imzanızdaki anakartı kullanıyorsanız işte indirme yeri: ROG STRIX B450-E GAMING | ROG Strix | Gaming Anakartlar|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
W wenX Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 601 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Mart 2021 #4 Jobs dedi: CMD'den sfc /scannow komutunu deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı hocam bir şey değişmedi. Arocyn dedi: Ağ sürücüsü siliniyor öyle yapınca. Önce anakartınızın sitesine gidip oradan ağ sürücüsünü indirip kurun. Büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. Eğer imzanızdaki anakartı kullanıyorsanız işte indirme yeri: ROG STRIX B450-E GAMING | ROG Strix | Gaming Anakartlar|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye Genişletmek için tıkla... Şu an hiçbir şekilde internete erişimim yok bilgisayardan veya herhangi bir yerden indirip atabilme ihtimalim de yok maalesef.
Jobs dedi: CMD'den sfc /scannow komutunu deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı hocam bir şey değişmedi. Arocyn dedi: Ağ sürücüsü siliniyor öyle yapınca. Önce anakartınızın sitesine gidip oradan ağ sürücüsünü indirip kurun. Büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. Eğer imzanızdaki anakartı kullanıyorsanız işte indirme yeri: ROG STRIX B450-E GAMING | ROG Strix | Gaming Anakartlar|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye Genişletmek için tıkla... Şu an hiçbir şekilde internete erişimim yok bilgisayardan veya herhangi bir yerden indirip atabilme ihtimalim de yok maalesef.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.954 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #5 wenX dedi: Aynı hocam bir şey değişmedi. Şu an hiçbir şekilde internete erişimim yok bilgisayardan veya herhangi bir yerden indirip atabilme ihtimalim de yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Kendiniz IP verin ve modemi kapatıp açın.
wenX dedi: Aynı hocam bir şey değişmedi. Şu an hiçbir şekilde internete erişimim yok bilgisayardan veya herhangi bir yerden indirip atabilme ihtimalim de yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Kendiniz IP verin ve modemi kapatıp açın.
W wenX Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 601 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Mart 2021 #6 Jobs dedi: Kendiniz IP verin ve modemi kapatıp açın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım? Tekrardan ağ sıfırla dedim ve bekledim. 5 dakika sonra bilgisayarı yeniden başlattı ve eski haline geldi . Herkese teşekkürler. Son düzenleme: 4 Mart 2021
Jobs dedi: Kendiniz IP verin ve modemi kapatıp açın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım? Tekrardan ağ sıfırla dedim ve bekledim. 5 dakika sonra bilgisayarı yeniden başlattı ve eski haline geldi . Herkese teşekkürler.