MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Hocam attığınız dosyada fazla detay yok.. Sizin yüklediğiniz görselde 2'lik sistem sorusu var.
Daha fazla detayın olduğu bir şey paylaşmak isterseniz beklemedeyim.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Hocam attığınız dosyada fazla detay yok. Sizin yüklediğiniz görselde 2'lik sistem sorusu var.
Daha fazla detayın olduğu bir şey paylaşmak isterseniz beklemedeyim.
bir izleyin hocam. Derste bayağı yapmıştık ama kağıtları ve defterde bulamadım. Hocam web sitesinden de kaldırmış. Kaynak olsaydı oranın linkini verecektim.
Alt ağ bölme için siz onu youtube ve internet üzerinden aratarak bulabilrsiniz.
bir izleyin hocam. Derste bayağı yapmıştık ama kağıtları ve defterde bulamadım. Hocam web sitesinden de kaldırmış. Kaynak olsaydı oranın linkini verecektim.
Karnımı doyurduktan sonra direkt izlemeye başlayacağım hocam.
Ayrıca sorun 2'lik çevirme veya 10'luk çevirme değil broadcastle alt maskesi işlemlerini anlamadım bir türlü.
Karnımı doyurduktan sonra direkt izlemeye başlayacağım hocam.
Ayrıca sorun 2'lik çevirme veya 10'luk çevirme değil broadcastle alt maskesi işlemlerini anlamadım bir türlü.