Mysmeh Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 802 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #1 Programcılık okuyorum seçmeli ders olarak seçebiliyorum bu dersi. Sizce seçeyim mi yoksa gereksiz mi veya internetten baksam aynı olur mu?
Programcılık okuyorum seçmeli ders olarak seçebiliyorum bu dersi. Sizce seçeyim mi yoksa gereksiz mi veya internetten baksam aynı olur mu?
BayE Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #2 Mysmeh dedi: Programcılık okuyorum seçmeli ders olarak seçebiliyorum bu dersi. Sizce seçeyim mi yoksa gereksiz mi veya internetten baksam aynı olur mu? Genişletmek için tıkla... Seç kesinlikle kendine katarsın bir şeyler
Mysmeh dedi: Programcılık okuyorum seçmeli ders olarak seçebiliyorum bu dersi. Sizce seçeyim mi yoksa gereksiz mi veya internetten baksam aynı olur mu? Genişletmek için tıkla... Seç kesinlikle kendine katarsın bir şeyler
Mysmeh Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 802 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #3 Gördüğüm ders zamanına ve sınava çalışmak için ayıracağım vakte değer mi veya kendim çalışsam internetten mantıksız mı olur?
Gördüğüm ders zamanına ve sınava çalışmak için ayıracağım vakte değer mi veya kendim çalışsam internetten mantıksız mı olur?