Ağ Üzerindeki GTA 5 Dosyaları Gözükmüyor

Josephh

Megapat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Yeditepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği
Merhaba Technopat üyeleri. Dizüstü bilgisayarıma GTA5 yükleyeceğim. Hali hazırda masaüstü bilgisayarımda GTA5 yüklü olduğu için dosyaları ağ üzerinden paylaşarak hızlıca, steam üzerinden indirmeye gerek kalmadan alabilirim diye düşünmüştüm fakat bunu yapmaya çalışırken ortaya çok garip, anlayamadığım bir durum çıktı ve bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var.

Masaüstü bilgisayarım üzerinden Steam dosyalarını paylaştım ve herkese erişebilmesi için yetki verdim.Diğer tüm oyunların dosyalarını kopyalayıp silebilmeme rağmen GTA5 dosyalarını göremiyorum bile. Sadece klasörlerini görüyorum onlarında içleri boş.

Buraya sormadan önce biraz daha incelemek istedim ve gördüm ki tüm dosyalara Everyone'ın yetkisi varken GTA5 dosyalarına yok. İlk sorum bu aslında neden böyle bir şey var. Tüm dosyalara erişe biliyorken GTA5 dosyalarındaki keramet nedir ?

Daha sonra GTA5 dosyalarını gelişmiş paylaşım yaparak erişmeye çalıştım bu sefer dosyaları görebildim ama tüm yetkileri vermeme rağmen ne kopyalamama ne de değiştirmeme izin verdi. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…