Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 4 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar internette tanindik var, cok internet yiyor. Ona dusen interneti Türk Telekom arayuzunden dusurme ihtimalim var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2021
Arkadaşlar internette tanindik var, cok internet yiyor. Ona dusen interneti Türk Telekom arayuzunden dusurme ihtimalim var mı?
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 4 Ocak 2021 #2 Yok, ayrıca etik bir davranış değil. Direkt şifre değiştir.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 4 Ocak 2021 #3 NetCut veya SelfishNet kullanabilirsiniz.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 4 Ocak 2021 #4 Ben bir keresinde yapmıştım. Gerçekten de düşmüştü. Ama PC üzerinden.
Aqff Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 618 Çözümler 2 4 Ocak 2021 #5 iceffy dedi: Yok, ayrıca etik bir davranış değil. Direkt şifre değiştir. Genişletmek için tıkla... Nasıl olduğunu tam olarak bilmemekle birlikte arayüzden yapılıyor diye biliyorum. Abim göstermişti yıllar öncesinden oradan hatırlıyorum.
iceffy dedi: Yok, ayrıca etik bir davranış değil. Direkt şifre değiştir. Genişletmek için tıkla... Nasıl olduğunu tam olarak bilmemekle birlikte arayüzden yapılıyor diye biliyorum. Abim göstermişti yıllar öncesinden oradan hatırlıyorum.
Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 5 Ocak 2021 #6 iceffy dedi: Yok, ayrıca etik bir davranış değil. Direkt şifre değiştir. Genişletmek için tıkla... Akraba ya 246941 dedi: Netcut veya selfishnet kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim deneyeceğim. epic games kullanıcısı dedi: Ben bir keresinde yapmıştım. Gerçekten de düşmüştü. Ama PC üzerinden. Genişletmek için tıkla... Fark etmez PC ya da telefon. Aqff dedi: Nasıl olduğunu tam olarak bilmemekle birlikte arayüzden yapılıyor diye biliyorum. Abim göstermişti yıllar öncesinden oradan hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Arayuz en iyisi nasil yapildigini anlatir misin?
iceffy dedi: Yok, ayrıca etik bir davranış değil. Direkt şifre değiştir. Genişletmek için tıkla... Akraba ya 246941 dedi: Netcut veya selfishnet kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim deneyeceğim. epic games kullanıcısı dedi: Ben bir keresinde yapmıştım. Gerçekten de düşmüştü. Ama PC üzerinden. Genişletmek için tıkla... Fark etmez PC ya da telefon. Aqff dedi: Nasıl olduğunu tam olarak bilmemekle birlikte arayüzden yapılıyor diye biliyorum. Abim göstermişti yıllar öncesinden oradan hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Arayuz en iyisi nasil yapildigini anlatir misin?