mevlutcanay Decapat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 99 13 Ağustos 2022 #1 Tabletimle ağa bağlanmaya çalışırken yukarıdaki sorunla karşılaşıyorum. Bilgisayarımda telefonumda vs. bu sorun yok başka ağlara da bağlanabiliyorum fakat sadece tabletimde bu Wi-Fi'ya bağlanamıyorum. Sorunu sizce ne yardımcı olursanız sevinirim.
Tabletimle ağa bağlanmaya çalışırken yukarıdaki sorunla karşılaşıyorum. Bilgisayarımda telefonumda vs. bu sorun yok başka ağlara da bağlanabiliyorum fakat sadece tabletimde bu Wi-Fi'ya bağlanamıyorum. Sorunu sizce ne yardımcı olursanız sevinirim.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 13 Ağustos 2022 #2 WPS kapatın modem arayüzü içerisinden. Hem güvenlik açığı da oluşturuyor, kapatmanız daha iyi.
mevlutcanay Decapat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 99 13 Ağustos 2022 #3 InternetciMen dedi: WPS kapatın modem arayüzü içerisinden. Hem güvenlik açığı da oluşturuyor, kapatmanız daha iyi. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım pek bilgim yok ağ ve wifi ile ilgili
InternetciMen dedi: WPS kapatın modem arayüzü içerisinden. Hem güvenlik açığı da oluşturuyor, kapatmanız daha iyi. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım pek bilgim yok ağ ve wifi ile ilgili
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 13 Ağustos 2022 #4 mevlutcanay dedi: Onu nasıl yapacağım? Pek bilgim yok ağ ve Wi-Fi ile ilgili. Genişletmek için tıkla... İnternetten bakabilirsiniz.
mevlutcanay dedi: Onu nasıl yapacağım? Pek bilgim yok ağ ve Wi-Fi ile ilgili. Genişletmek için tıkla... İnternetten bakabilirsiniz.
mevlutcanay Decapat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 99 13 Ağustos 2022 #5 InternetciMen dedi: İnternetten bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... baktım fakat 192.168.1.1 adresine gidemiyorum buraya gidip yapılabiliyormuş
InternetciMen dedi: İnternetten bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... baktım fakat 192.168.1.1 adresine gidemiyorum buraya gidip yapılabiliyormuş
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 13 Ağustos 2022 #6 192.168.0.1 deneyin.