Ağa bulaşan virüs nasıl temizlenir ?

yksll16

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, resimdede gördünüz gibi farklı ip adresleri var. Virüs oldugunu buldum nasıl temizlerim onu bulamadım modem resetleme yaptım. PC'ye f disk format attım cpu ve bellek sadece windowsun programları acıkken bu kadar cok kasıyor. Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.

Buyrun virüsü buldum pcme direk baglanıyor kapatamıyorum. Nasıl olucak..:(

1k78NN.png
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Panda antivürüsü kaldırmayla başlayalım. Kaspersky gayet yeterli.
192.168.1.1 senin modem arayüz iç IP'si 192.168.1.2 ise senin bilgisayarın iç IP'si bir sıkıntı yok.

Şöyle söyleyeyim, virüs olmayabilir peki bu ne suan pc'de hiçbir program yok. Yine format attım ve ip programı ile yine tarattım aynı ip adresleri cıktı. Kendi pc ip'mi kapatabiliyorum ama diğerini kapatmıyor. Çünkü böyle bir adres bulunamadı diyor, virüs olduğunu neye dayanarak söylüyorum derseniz 2 gündür bu kasmalar başladı. Cpu ve bellek pc acık olduğu 1 saat içinde 100'lere kadar çıkıyor.

Normal diyeceksiniz ama pc'mi daha alalı 4/5 ay oldu yani bu başkalarının başına da gelmiş araştırdım. Sorunun çözümünü bulan yok, çünkü virüs diyemiyorsunuz emin bir şey yok ama problem hala devam ediyor. Dün yeni modem aldım arties modemi takıyorum koruma olduğu için internete bağlanamıyorum modemi engelliyor. Kendi modemimle bağlanıyorum ama diğer modemde hatalar çıkıyor. Teknik servisi cagırdım bakalım onlar ne diyecek. Cidden sinir bozucu bir olay ilginiz için teşekkürler.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun çözümünü bulan yok, çünkü virüs diyemiyorsunuz emin bir şey yok ama problem hala devam ediyor.
Çözümünü bulan yok, çünkü ortada bir sorun yok. En başta dediğim gibi paranoid olmuşsun. Virüs dememiz için elinde delil olması lazım bunlar delil değil. Antivirüs sonuçların nerede?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı