Merhaba, dizüstü bilgisayarımda tuhaf bir ağ sorunu yaşıyorum. Her zamanki gibi bilgisayarı açtım ancak durduk yere bazı uygulamalar bağlantı ile ilgili hatalar vermeye başladı, özellikle güncelleme olması gereken uygulamalar. İnternet var, çekiyor, bazı uygulamalar çalışıyor bazıları çalışmıyor. Örneğin Discord'u açtığımda "Update failed - retrying in (…) sec…" hatası alıyorum ve uygulama açılmıyor; Roblox'u açıyorum, normalde açılıyor ancak güncelleme gelmiş ve şu an bunu yüklemiyor, "cannot continue installation beacuse another robloxplayerınstaller is running" hatası veriyor, Görev Yöneticisi baktım başka çalışan robloxplayerinstaller yoktu; Roblox Studio açmayı denedim ve "failed to load settings with dnsresolve. Please restart or contact Support if the problem persits" yazıyor; Microsoft Store açıyorum "bağlantınızı denetleyin" diyor, Spotify açıyorum yükleniyor ancak hiçbir şey gözükmüyor, bir kere gözüktü onda da müziklerr tıklıyorum çalmıyor; ama mesela TikTok giriyorum açılıyor, Instagram açılıyor, Valorant açılıyor, Chrome ve Chrome'dan açtığım her şey çalışıyor. Tüm hatalara tek tek çözüm için araştırma yaptım ne denesem olmadı Allah rızası için yardımcı olun format atmak istemiyorum PC'ye. Bilmek istediğiniz daha fazla şey varsa belirtin.
-ASUS -Windows 11 Pro -AMD Ryzen -laptop
-ASUS -Windows 11 Pro -AMD Ryzen -laptop
Son düzenleyen: Moderatör: