Ağda ile sakal alınır mı?

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Normalde sakal için makine kullanırım ancak sakal bölgemde sakal ve o bölgenin altında tüyler çıkıyor ve bunu sürekli fark etmek mümkün değil. Acaba diyorum ki ağda ile alsam bir zararı olur mu?

Normalde sakal için makine kullanırım ancak sakal bölgemde sakal ve o bölgenin altında tüyler çıkıyor ve bunu sürekli fark etmek mümkün değil. Acaba diyorum ki ağda ile alsam bir zararı olur mu?

Yüzünü tahriş edersin asla önermem ki tahriş ile akne sorunlarına da neden olabilirsin makinelerin tüy şeklinde olanları alan bir başlığı var onu deneyebilirsin.

Alsanda yogun bır sekılde tekrar cıkacagı ıcın yapılmaz. Ayrıca tahrıs ardından sıvılceler de bela olabılır. Illa ıstenmeyen kıllarından kurtulacaksan epılasyon falan dusun. Yasın kucukse de rahatsız oldugun kıl sevıyesı nedır bılemeyecegımız ıcın aılene danıs. Normal cıkması gereken sakalını alma. Cıkıs yonlerı degısebılır.

Biz kuş değiliz bizde tüy olmaz kıl olur.
Ağda ile alma.

Teoride mümkün ama pratikte imkansız olan bir şey. İnanılmaz büyük bir acı verir. Benzer bir şeyi denemiştim, en son acıdan vücudum şoka girmiş gibi tepki verdi
Ağda yapsan bile 1 bilemedin 2 hafta içinde tekrar çıkar.
Elmacık kemiği üzeri, boynun altı gibi rahatsız edici bölgelerse lazer yaptırabilirsin

yapma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…