Doom5Days Decapat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar normal arkadaşımla evde oyun oynarken bir an ağda oturum açın diye bir şey çıktı. Evde internet kimsede çekmiyordu sorun nasıl çözülür?
Arkadaşlar normal arkadaşımla evde oyun oynarken bir an ağda oturum açın diye bir şey çıktı. Evde internet kimsede çekmiyordu sorun nasıl çözülür?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.447 Makaleler 5 Çözümler 310 16 Ağustos 2024 #2 Doom5Days dedi: Arkadaşlar normal arkadaşımla evde oyun oynarken bir an ağda oturum açın diye bir şey çıktı. Evde internet kimsede çekmiyordu sorun nasıl çözülür? Genişletmek için tıkla... Modemi sıfırlayın ve güçlü ve yeni bir şifre belirleyin. Sorun devam ederse ISS'niz ile iletişime geçin.
Doom5Days dedi: Arkadaşlar normal arkadaşımla evde oyun oynarken bir an ağda oturum açın diye bir şey çıktı. Evde internet kimsede çekmiyordu sorun nasıl çözülür? Genişletmek için tıkla... Modemi sıfırlayın ve güçlü ve yeni bir şifre belirleyin. Sorun devam ederse ISS'niz ile iletişime geçin.
Akselkun Femtopat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #3 Doom5Days dedi: Arkadaşlar normal arkadaşımla evde oyun oynarken bir an ağda oturum açın diye bir şey çıktı. Evde internet kimsede çekmiyordu sorun nasıl çözülür? Genişletmek için tıkla... Bizde de oluyordu ama ben söyle çözüyorum ağda oturum açın seçeneğine basıp açılan sekmede sağ üstteki 3 noktaya basıp bu ağı olduğu gibi kullan seçeneğine basiyorum ise yarıyor
Doom5Days dedi: Arkadaşlar normal arkadaşımla evde oyun oynarken bir an ağda oturum açın diye bir şey çıktı. Evde internet kimsede çekmiyordu sorun nasıl çözülür? Genişletmek için tıkla... Bizde de oluyordu ama ben söyle çözüyorum ağda oturum açın seçeneğine basıp açılan sekmede sağ üstteki 3 noktaya basıp bu ağı olduğu gibi kullan seçeneğine basiyorum ise yarıyor