arikeness Centipat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #1 Merhaba, küçük bir firmada çalışıyorum. Ağdan kopyalama yaparken RAR'dan çıkarılmış dosyalarda böyle bir aktarım hızıyla karşılaşıyorum. Aktarımın bu kadar dalgalı olması normal mi? Dosya Ekleri düşük.PNG 10,3 KB · Görüntüleme: 67 yüksek.PNG 10,1 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba, küçük bir firmada çalışıyorum. Ağdan kopyalama yaparken RAR'dan çıkarılmış dosyalarda böyle bir aktarım hızıyla karşılaşıyorum. Aktarımın bu kadar dalgalı olması normal mi?
artikkulanmiyorum Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #2 Dosya sayısına göre aktarım hızı değişmekte, endişelenmenize gerek yok.
Efecan10 Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #3 Gayet normal dosya büyüklüğüne göre değişir
arikeness Centipat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #4 artikkulanmiyorum dedi: Dosya sayısına göre aktarım hızı değişmekte, endişelenmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Efecan10 dedi: Gayet normal dosya büyüklüğüne göre değişir Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
artikkulanmiyorum dedi: Dosya sayısına göre aktarım hızı değişmekte, endişelenmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Efecan10 dedi: Gayet normal dosya büyüklüğüne göre değişir Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.