Magic_Lord Hectopat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 604 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2016 #1 Ağ ve paylaşım merkezin de daha önce hiç görmediğim bir şeyle karşılaştım. Sizce bu nedir ? Dosya Ekleri asd.png 20,9 KB · Görüntüleme: 135 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2016
Magic_Lord Hectopat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 604 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2016 #3 Cisco Packet Tracer' dan olabilir mi acaba ?
U Umutmeister Ziyaretçi 27 Kasım 2016 #4 Olabilir, ben VMware kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eğer herhangi bir sorun oluşturmayacaksa yazılımı kaldırıp sonuçları gözlemleyin.
Olabilir, ben VMware kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eğer herhangi bir sorun oluşturmayacaksa yazılımı kaldırıp sonuçları gözlemleyin.
Magic_Lord Hectopat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 604 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2016 #5 Silinen üye dedi: Olabilir, ben VMware kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eğer herhangi bir sorun oluşturmayacaksa yazılımı kaldırıp sonuçları gözlemleyin. Genişletmek için tıkla... Şu an tekrar baktığımda o değişik isim yoktu, ne olduğunu anlamadım. VMware hala duruyor.
Silinen üye dedi: Olabilir, ben VMware kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eğer herhangi bir sorun oluşturmayacaksa yazılımı kaldırıp sonuçları gözlemleyin. Genişletmek için tıkla... Şu an tekrar baktığımda o değişik isim yoktu, ne olduğunu anlamadım. VMware hala duruyor.