Ağda yaptırmak istiyorum ancak babam karşı çıkıyor

389072

Megapat
Katılım
23 Kasım 2020
Mesajlar
8.509
Makaleler
24
Çözümler
98
Yer
İstanbul
Ben kıl pek sevmem ancak babam karşı çıkıyor, ve bu cümleyi kuruyor. "Erkek adam kıllı olur." Acaba nerden duyuyorlar bu lafları? Annem zaten kuaför istersem ona yaptırabilirim.
 
Ben kıl pek sevmem ancak babam karşı çıkıyor, ve bu cümleyi kuruyor. "Erkek adam kıllı olur." Acaba nereden duyuyorlar bu lafları? Annem zaten kuaför istersem ona yaptırabilirim.

Neden birine yaptırmak ihtiyacı duyuyorsun ki? Bana da aynısını diyordu aldım BİM'den ağda yaptım, lafıda "İkinci bir kızım oldu." dedi başka bir şey demedi. Eğer şiddet uygulamıyorsa yap gitsin.
 
Ben kıl pek sevmem ancak babam karşı çıkıyor, ve bu cümleyi kuruyor. "Erkek adam kıllı olur." Acaba nerden duyuyorlar bu lafları? Annem zaten kuaför istersem ona yaptırabilirim.
Ben de öyle diyordum. Erkek adam kıllı olur diye anladım ki bu kıllar vücudun baş düşmanı. Neden diyeceksiniz özellikle kalça kısmındaki kıllar çok olunca, terleyince ve fazla oturunca kıl dönmesi hastalığı ortaya çıkıyor. Sırttan dökülen kıllar kuyruk sokumunda kalıyor ve vücutta delik açıp hastalığı ortaya çıkarıyor. Ben de babanız gibi düşünüyordum. Şuan ise her hafta kıl almak ile ugraşıyorum. Sizin nereyi alacağınızı bilmiyorum ama dediğim yere tüm erkeklerin dikkat etmesi gerek. Hastalığı kendim geçirdim ve ameliyat oldum. Şuan ise bunla uğraşıyorum. İyi geceler herkese.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı