Ağda yaptırmak istiyorum ancak babam karşı çıkıyor

Acısına katlanabilirsen yaptır gitsin.
Ben makineyle kısaltıyorum.

Kıllar vücudun baş düşmanı falan değildir, kıllar tamamen doğal ve zararsızdır, sende ki kıl dönmesi olsa olsa kilodan veyahut çok fazla oturmaktan olmuştur, kıl çokluğundan falan değil yani. Ve iyi bir vücudunuz yoksa kıllarınızı almayın, kız gibi duruyor, tabi kız gibi gözükmekten hoşlanıyorsanız bir şey diyemem, tercih meselesi.

Kıllar vücudun baş dostudur aynen. Git araştır bakalım. Tek arkadaki kıllardan dolayı mı oluyor. Ense, sırttan, saçtan düşen kıllar da var.

Kıllar vücudun baş dostudur aynen. Git araştır bakalım. Tek arkadaki kıllardan dolayı mı oluyor. Ense, sırttan, saçtan düşen kıllar da var.
Baş dostu olduğunu falan iddia etmedim sadece zararsız dedim. Kıl dönmesinin sebebi kıllar değil yaşam şeklidir, aksine kılları aldırmak çözüm değil daha büyük zarardır, ağda, jilet, traş makinesi kullanmak kıl folükilünün yapısını bozabilme ihtimalinden dolayı kıl dönmesi riskini arttırır.

Yürüttüğünüz mantık aynı şu şekilde gözüküyor, insanlar meme kanseri oluyor o zaman memelerini aldırsın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…