Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 10 Aralık 2016 #1 Bilgisayarımda indirme yapıyorum, dolayısıyla diğer cihazlarda internet çok yavaş oluyor. Bilgisayarın internetini sınırlandırmak istiyorum. Ayrıca komşularımız sık sık ağımıza bağlanıyor, onları da sınırlamam gerek. Nasıl yapabilirim? Teşekkürler.
Bilgisayarımda indirme yapıyorum, dolayısıyla diğer cihazlarda internet çok yavaş oluyor. Bilgisayarın internetini sınırlandırmak istiyorum. Ayrıca komşularımız sık sık ağımıza bağlanıyor, onları da sınırlamam gerek. Nasıl yapabilirim? Teşekkürler.
1 18401 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 2.061 Çözümler 1 10 Aralık 2016 #2 Modem detay ver ama sen kablolu kullanıyorsan WIFI ayaından 11G seçersen sorun biter.
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 10 Aralık 2016 #3 18401 dedi: Modem detay ver Genişletmek için tıkla... Al: Sagemcom F@ST2964 ...ama sen kablolu kullanıyorsan WIFI ayaından 11G seçersen sorun biter. Genişletmek için tıkla... Çok açıklayıcı oldu gerçekten.
18401 dedi: Modem detay ver Genişletmek için tıkla... Al: Sagemcom F@ST2964 ...ama sen kablolu kullanıyorsan WIFI ayaından 11G seçersen sorun biter. Genişletmek için tıkla... Çok açıklayıcı oldu gerçekten.
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 10 Aralık 2016 #5 Silinen üye dedi: Modemin marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Sagemcom F@ST2964.
U Umutmeister Ziyaretçi 10 Aralık 2016 #6 İnternette modeminize ait fazla bir detay yer almıyor, kullanma kılavuzunda bu ayar varsa nasıl yapıldığı yazıyordur. Genellikle QoS diye geçer.
İnternette modeminize ait fazla bir detay yer almıyor, kullanma kılavuzunda bu ayar varsa nasıl yapıldığı yazıyordur. Genellikle QoS diye geçer.
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 10 Aralık 2016 #7 Silinen üye dedi: İnternette modeminize ait fazla bir detay yer almıyor, kullanma kılavuzunda bu ayar varsa nasıl yapıldığı yazıyordur. Genellikle QoS diye geçer. Genişletmek için tıkla... Kim bilir nereye koydum ben bunun kutusunu. QoS'u duymuştum ama nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok. İnternetten biraz bakınayım. Teşekkürler.
Silinen üye dedi: İnternette modeminize ait fazla bir detay yer almıyor, kullanma kılavuzunda bu ayar varsa nasıl yapıldığı yazıyordur. Genellikle QoS diye geçer. Genişletmek için tıkla... Kim bilir nereye koydum ben bunun kutusunu. QoS'u duymuştum ama nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok. İnternetten biraz bakınayım. Teşekkürler.
1 18401 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 2.061 Çözümler 1 11 Aralık 2016 #8 11b ayarlarsan hız WIFI ile 1Mbps olur. Son düzenleme: 11 Aralık 2016