Ş Şerif Selen Kilopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 501 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #1 İş yerinde bulunan ortak bilgisayarlar bulunmaktadır. İş yerindeki ortak kullanımda ki PC ve Mac'ları uzaktan kapatmak ve açmanın yolu bulunmakta mıdır acaba?
İş yerinde bulunan ortak bilgisayarlar bulunmaktadır. İş yerindeki ortak kullanımda ki PC ve Mac'ları uzaktan kapatmak ve açmanın yolu bulunmakta mıdır acaba?
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 17 Şubat 2022 #11 mycybercafe, kasımpatı Cafe, pancafe Pro gibi yazılımlar var hocam en sağlıklısı internet kafe yazılımlarını kullanmak. Artı 0 Eksi
mycybercafe, kasımpatı Cafe, pancafe Pro gibi yazılımlar var hocam en sağlıklısı internet kafe yazılımlarını kullanmak.
KS KS Ş Şerif Selen Kilopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 501 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #12 Mckellen dedi: Hocam konudan bağımsız soruyorum. İş yerinizde neden 1000 bilgisayar var. Genişletmek için tıkla... Üniversite de çalışıyorum o yüzden. Artı 0 Eksi
Mckellen dedi: Hocam konudan bağımsız soruyorum. İş yerinizde neden 1000 bilgisayar var. Genişletmek için tıkla... Üniversite de çalışıyorum o yüzden.