Ağdaki yazıcıya nasıl bağlanılır?

IQut

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat Sosyal sakinleri.
Canon LBP6030 (USB ile bağlı) yazıcıyı Windows 7 olan bir PC'den paylaşıma açıyorum fakat Windows 10 olan başka bir laptoptan ağ üzerinden yazdırma işlemi yapamıyorum.
İki cihazda da videolarda anlatılan genel ayarları yaptım ama olmuyor.
Yardımcı olabilir misiniz?

Yazıcınızın Wi-Fi desteğı bulunmuyor sadece USB 2.0 arayüzü üzerinden kablo ile yazdırma yapabilirsiniz.

Driver güncel mi? Yazdır dediğinizde yazıcı listesinde görünüyor mu?

Driver güncel mi? Yazdır dediğinizde yazıcı listesinde görünüyor mu?
USB ile bağlı olan pc'den yazdırma işlemleri sorunsuz bir şekilde yapılıyor hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi yapmak istiyorum.

USB ile bağlı olan pc'den yazdırma işlemleri sorunsuz bir şekilde yapılıyor hocam.
Biliyorum. Driver eski olursa bazen sorun olabiliyor. Buradakiyle aynı mı kontrol edin. Eski ise bunu yükleyin. Ağdaki diğer PC de görünüyor mu yazıcı?

2. pcde dosya gezgini ağ kısmında 1. pc görünüyor fakat girmeye çalıştığımda Ağ hatası veriyor. Windows \\... öğesine erişemiyor diyor.

Windows 10 dan paylaşıma açıp windows 7 den göndermeyi deneyin bence.
Hocam bunu denediğimde olumlu sonuç alıyorum. 7'den 10'a bağlanıyorum da 10'dan 7'ye neden bağlanamıyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…