Antipatikherif Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #1 Gordugunuz gibi hiçbir sekilde insa yapamiyorum neden boyle? Oyun hatasi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2024
Cer Centipat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #2 Gereken tekneloji seviyesine ulaştınız mı? Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 19 Nisan 2024 #3 Antipatikherif dedi: Eki Görüntüle 2172927 Gordugunuz gibi hiçbir sekilde insa yapamiyorum neden boyle? Oyun hatasi mi? Genişletmek için tıkla... Yeterince kaynağın yok. Uwut Engine'da oynuyorsun onda kaynağın yetmiyorsa inşaat yapamıyorsun. Artı 0 Eksi
Antipatikherif dedi: Eki Görüntüle 2172927 Gordugunuz gibi hiçbir sekilde insa yapamiyorum neden boyle? Oyun hatasi mi? Genişletmek için tıkla... Yeterince kaynağın yok. Uwut Engine'da oynuyorsun onda kaynağın yetmiyorsa inşaat yapamıyorsun.
KS KS Antipatikherif Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #4 Erkan Skywalker dedi: Yeterince kaynağın yok. Uwut Engine'da oynuyorsun onda kaynağın yetmiyorsa inşaat yapamıyorsun. Genişletmek için tıkla... kaynak nasıl elde edeceğim Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker dedi: Yeterince kaynağın yok. Uwut Engine'da oynuyorsun onda kaynağın yetmiyorsa inşaat yapamıyorsun. Genişletmek için tıkla... kaynak nasıl elde edeceğim
Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 21 Nisan 2024 #5 Antipatikherif dedi: kaynak nasıl elde edeceğim Genişletmek için tıkla... Bekledikçe otomatik geliyor. Artı 0 Eksi
Antipatikherif dedi: kaynak nasıl elde edeceğim Genişletmek için tıkla... Bekledikçe otomatik geliyor.
KS KS Antipatikherif Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #6 Erkan Skywalker dedi: Bekledikçe otomatik geliyor. Genişletmek için tıkla... boyle cok can sikici degil mi? bir cozumu yok mu Erkan Skywalker dedi: Bekledikçe otomatik geliyor. Genişletmek için tıkla... ve 689 kaynagim var Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker dedi: Bekledikçe otomatik geliyor. Genişletmek için tıkla... boyle cok can sikici degil mi? bir cozumu yok mu Erkan Skywalker dedi: Bekledikçe otomatik geliyor. Genişletmek için tıkla... ve 689 kaynagim var
Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 21 Nisan 2024 #7 Antipatikherif dedi: boyle cok can sikici degil mi? bir cozumu yok mu Genişletmek için tıkla... Uwut engine kullanmayın o zaman. Mod bu. İsteğe bağlı bir şey. Antipatikherif dedi: ve 689 kaynagim var Genişletmek için tıkla... 1000 olunca bir şey inşaa edebiliyorsunuz diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Antipatikherif dedi: boyle cok can sikici degil mi? bir cozumu yok mu Genişletmek için tıkla... Uwut engine kullanmayın o zaman. Mod bu. İsteğe bağlı bir şey. Antipatikherif dedi: ve 689 kaynagim var Genişletmek için tıkla... 1000 olunca bir şey inşaa edebiliyorsunuz diye biliyorum.