F FurkanPenha1 Ziyaretçi 28 Aralık 2014 #1 İndirimlere bakarken farkettim -5 tl ye düşmüş bende oyunu almak istiyordum zaten ama oyunun içeriğine girdiğimde oyunun kendisi yok sadece paketleri falan var ben oyunun kendisini satın almak istiyorum acaba ne zaman düzelir ? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2014
İndirimlere bakarken farkettim -5 tl ye düşmüş bende oyunu almak istiyordum zaten ama oyunun içeriğine girdiğimde oyunun kendisi yok sadece paketleri falan var ben oyunun kendisini satın almak istiyorum acaba ne zaman düzelir ?
Berat Mindiloğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 1.074 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2014 #2 -5 tl goremedim. Oyun suan 6-7 tl civarı. Bence alabilirsiniz bende istek listesine attım belki alirim. Yonetici arkadaslar tabletten yazıyorum. Turkce klavye sıkıntısı var. Sadece ı harfi var.
-5 tl goremedim. Oyun suan 6-7 tl civarı. Bence alabilirsiniz bende istek listesine attım belki alirim. Yonetici arkadaslar tabletten yazıyorum. Turkce klavye sıkıntısı var. Sadece ı harfi var.