F Feeling.EXE Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, Age of Empires 2 oyununda bu hata ile karşılaşıyorum. Oyuna katılım gerçekleşmedi. Sunucu hatası. Kaynak: AdvertisementJoinEvent Hata kodu: 0x00000001. Olarak görünüyor çözümünü bilen var mı? İki üç gün öncesine kadar Online olarak oynayabiliyordum bir anda bu hatayı aldım.
Arkadaşlar merhaba, Age of Empires 2 oyununda bu hata ile karşılaşıyorum. Oyuna katılım gerçekleşmedi. Sunucu hatası. Kaynak: AdvertisementJoinEvent Hata kodu: 0x00000001. Olarak görünüyor çözümünü bilen var mı? İki üç gün öncesine kadar Online olarak oynayabiliyordum bir anda bu hatayı aldım.
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 808 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #2 Feeling.EXE dedi: Arkadaşlar merhaba, Age of Empires 2 oyununda bu hata ile karşılaşıyorum. Oyuna katılım gerçekleşmedi. Sunucu hatası. Kaynak: AdvertisementJoinEvent Hata kodu: 0x00000001. Olarak görünüyor çözümünü bilen var mı? İki üç gün öncesine kadar Online olarak oynayabiliyordum bir anda bu hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Oyuna hangi platform aracılığıyla erişim sağladığınızı öğrenebilir miyim? Artı 0 Eksi
Feeling.EXE dedi: Arkadaşlar merhaba, Age of Empires 2 oyununda bu hata ile karşılaşıyorum. Oyuna katılım gerçekleşmedi. Sunucu hatası. Kaynak: AdvertisementJoinEvent Hata kodu: 0x00000001. Olarak görünüyor çözümünü bilen var mı? İki üç gün öncesine kadar Online olarak oynayabiliyordum bir anda bu hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Oyuna hangi platform aracılığıyla erişim sağladığınızı öğrenebilir miyim?