Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.500 Çözümler 6 24 Haziran 2021 #1 Merhaba. Ben uzun zamandır bu oyun indirime girsede alayım diye düşünüyordum yaz indirimi geldi hala girmedi. Bu oyunun ucuz satıldığı bir yer var mıdır? Veya ne zaman indirime girer?
Merhaba. Ben uzun zamandır bu oyun indirime girsede alayım diye düşünüyordum yaz indirimi geldi hala girmedi. Bu oyunun ucuz satıldığı bir yer var mıdır? Veya ne zaman indirime girer?
M metallica1983 Picopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 544 Çözümler 2 24 Haziran 2021 #2 Bu oyun indirime bir daha girmeyecek. Çünkü DEFİNİTVE edition cikti.
Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.500 Çözümler 6 24 Haziran 2021 #3 metallica1983 dedi: Bu oyun indirime bir daha girmeyecek. Çünkü definitve Edition cikti. Genişletmek için tıkla... üzüldüm hocam ya bilgisayar şartları bu oyuna elveriyor hep bunu bekliyordum indirime girse diye.
metallica1983 dedi: Bu oyun indirime bir daha girmeyecek. Çünkü definitve Edition cikti. Genişletmek için tıkla... üzüldüm hocam ya bilgisayar şartları bu oyuna elveriyor hep bunu bekliyordum indirime girse diye.
M metallica1983 Picopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 544 Çözümler 2 24 Haziran 2021 #4 Agresifrhyme dedi: üzüldüm hocam ya bilgisayar şartları bu oyuna elveriyor hep bunu bekliyordum indirime girse diye. Genişletmek için tıkla... Ben bejleyemedim ve aldım hocam 31 TL'ye. O kadar da fazla değil bence. Sisteminiz birazcik daha iyiyse age of empires 1 DEFİNİTVE edirion alın.
Agresifrhyme dedi: üzüldüm hocam ya bilgisayar şartları bu oyuna elveriyor hep bunu bekliyordum indirime girse diye. Genişletmek için tıkla... Ben bejleyemedim ve aldım hocam 31 TL'ye. O kadar da fazla değil bence. Sisteminiz birazcik daha iyiyse age of empires 1 DEFİNİTVE edirion alın.
Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.500 Çözümler 6 25 Haziran 2021 #5 metallica1983 dedi: Ben bejleyemedim ve aldım hocam 31 TL'ye. O kadar da fazla değil bence. Sisteminiz birazcik daha iyiyse Age of Empires 1 definitve edirion alın. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de DLC falanda dahil edince pahalı oluyor biraz 70 TL'ye yakın. Çok oynayacağım bir oyun değil ama arada nostalji için oynardım.
metallica1983 dedi: Ben bejleyemedim ve aldım hocam 31 TL'ye. O kadar da fazla değil bence. Sisteminiz birazcik daha iyiyse Age of Empires 1 definitve edirion alın. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de DLC falanda dahil edince pahalı oluyor biraz 70 TL'ye yakın. Çok oynayacağım bir oyun değil ama arada nostalji için oynardım.
M metallica1983 Picopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 544 Çözümler 2 25 Haziran 2021 #6 Nostalji için almayın hocam maalesef çok pahalı. Korsan kullanıma yonelebilirsiniz her ne kadar hoşlanmasam da.
Nostalji için almayın hocam maalesef çok pahalı. Korsan kullanıma yonelebilirsiniz her ne kadar hoşlanmasam da.