Age of Empires 2 DE Online "0xffffffff3" sorunu

İşletim sistemi
Windows 11

Norwell

Hectopat
Selam,

Birkaç hafta önce bir arkadaşımın evinde AOE2 DEoynadık. Sonrasında kendi evime gelip "çok oyunculu hizmetlerine tekrar bağlan" seçeneğini seçtiğimde görünen hatayı aldım. İnternette gördüğüm çoğu şeyi denedim ama hallolmadı.

Dosya Ekleri

• resim_2023-03-29_134231851.png
    resim_2023-03-29_134231851.png
    311,1 KB · Görüntüleme: 250
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Birkaç hafta önce bir arkadaşımın evinde AOE2 deoynadık. Sonrasında kendi evime gelip "çok oyunculu hizmetlerine tekrar bağlan" seçeneğini seçtiğimde görünen hatayı aldım. İnternette gördüğüm çoğu şeyi denedim ama hallolmadı.

Bu hata bende de oluyor oyunu sildim tekrar yükledim gene olmadı sorunun çözümü farklı internet ağı ile giriş yapmak olabilir, şu an bağlı olduğum internet büyük ihtimal güvenlik ayarları ile ilgili bazı kısıtlamalar yapıyor oyunu multi oynamak istediğimde "üzgünüz çok oyunculu hizmetlere bağlanamadı. Lütfen daha sonra tekrar dene " çıkıyor telefonunun internetine bağlanırsan sorun çözülebilir bağlı olduğun internetin güvenlik ayarlarınada bir bakmanı tavsiye ederim kısıtlama olabilir

Bu hata bende de oluyor oyunu sildim tekrar yükledim gene olmadı sorunun çözümü farklı internet ağı ile giriş yapmak olabilir, şu an bağlı olduğum internet büyük ihtimal güvenlik ayarları ile ilgili bazı kısıtlamalar yapıyor oyunu multi oynamak istediğimde "üzgünüz çok oyunculu hizmetlere bağlanamadı. Lütfen daha sonra tekrar dene " çıkıyor telefonunun internetine bağlanırsan sorun çözülebilir bağlı olduğun internetin güvenlik ayarlarınada bir bakmanı tavsiye ederim kısıtlama olabilir
güvenlik ayarlarına nereden bakıcağız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı