Chronicles: Battle for Greece ile Athenians bildiğim kadarıyla Definitive edition için ben Hd sürümü için arıyorum hocam.Age of Empires II: HD Orta Çağ dönemi odaklı bir oyun ve bu nedenle antik Yunan medeniyeti doğrudan yer almıyor. Chronicles: Battle for Greece ile Athenians (Atinalılar) ve Spartans (Spartalılar) gibi antik Yunan uygarlıklarını kampanya modu ve derecesiz moda ekleyebilirsiniz.
Pardon hocam, orası öyleymiş evet ama Yunanlılar için dediğim bilgi yine de geçerli.Chronicles: Battle for Greece ile Athenians bildiğim kadarıyla Definitive edition için ben Hd sürümü için arıyorum hocam.
Az önceki konuyu yanlış açmışım bende bendeki Hd sürümmüşPardon hocam, orası öyleymiş evet ama Yunanlılar için dediğim bilgi yine de geçerli.
De sürümünde var. HD sürümünde de olması lazım. Sitesinden indirip kuruyordun.Az önceki konuyu yanlış açmışım bende bendeki Hd sürümmüş![]()
Hd de varmı öyle bişey hocam.De sürümünde var. HD sürümünde de olması lazım. Sitesinden indirip kuruyordun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.