JanerKabardey Hectopat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 161 Çözümler 2 10 Temmuz 2021 #1 Böyle garip bir hata alıyorum, şöyle bir olayda mevcut oyundaki yapay zeka ve ben dahil bütün medeniyetler herhangi bir inşa yapamıyor bu hatadan ötürü.
Böyle garip bir hata alıyorum, şöyle bir olayda mevcut oyundaki yapay zeka ve ben dahil bütün medeniyetler herhangi bir inşa yapamıyor bu hatadan ötürü.
Çözüm JanerKabardey 10 Temmuz 2021 Dosya doğrulama yapıyorum fakat dosyalar başarıyla doğrulandı dese bile eksik dosya çıkmıyor. anifraxe dedi: Dosya doğrulama yapın, eksik dosya var. Oyunu Xbox Game Pass üzerinden mi oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır Steam. Sorun çözüldü, görseldeki gibi data klasörüne girip içindekileri silin. Sonra Steam'den dosyaları tekrar doğrulayın.
Dosya doğrulama yapıyorum fakat dosyalar başarıyla doğrulandı dese bile eksik dosya çıkmıyor. anifraxe dedi: Dosya doğrulama yapın, eksik dosya var. Oyunu Xbox Game Pass üzerinden mi oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır Steam. Sorun çözüldü, görseldeki gibi data klasörüne girip içindekileri silin. Sonra Steam'den dosyaları tekrar doğrulayın.
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.632 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2021 #2 Dosya doğrulama yapın, eksik dosya var. Oyunu Xbox Game Pass üzerinden mi oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #3 Dosya doğrulama yapın bir dosyayı bulamıyor. Artı 0 Eksi
KS KS JanerKabardey Hectopat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 161 Çözümler 2 10 Temmuz 2021 #4 Dosya doğrulama yapıyorum fakat dosyalar başarıyla doğrulandı dese bile eksik dosya çıkmıyor. anifraxe dedi: Dosya doğrulama yapın, eksik dosya var. Oyunu Xbox Game Pass üzerinden mi oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır Steam. Sorun çözüldü, görseldeki gibi data klasörüne girip içindekileri silin. Sonra Steam'den dosyaları tekrar doğrulayın. Dosya Ekleri Screenshot_2.png 3,5 KB · Görüntüleme: 361 Screenshot_2.png 3,5 KB · Görüntüleme: 338 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Dosya doğrulama yapıyorum fakat dosyalar başarıyla doğrulandı dese bile eksik dosya çıkmıyor. anifraxe dedi: Dosya doğrulama yapın, eksik dosya var. Oyunu Xbox Game Pass üzerinden mi oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır Steam. Sorun çözüldü, görseldeki gibi data klasörüne girip içindekileri silin. Sonra Steam'den dosyaları tekrar doğrulayın.