zamanbuba

Megapat
Daha fazla  
Steam üzerinden oynadıgım oyuna Türkçe yama arıyorum. Bildiğiniz bir yama var ise paylaşırsanız çok memnun olurum, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende oynuyorum AOE 3 o kadar ingilizce gerektiren bir oyun değil. Sen bi oyunun kendisinin yama sını kur bakalım olacak mı.

Steam üzerinden oynadıgım oyuna Türkçe yama arıyorum. Bildiğiniz bir yama var ise paylaşırsanız çok memnun olurum, teşekkür ederim.
Oyun zaten osmanlılarda türkçe ama yama istersen var.
Steamın bu oyunu türkçe yama yüzünden banlayacağını sanmıyorum bende AOE3 Oyuncusu arıyordum tabi profesyonel oynuyorsan oynayabiliriz.

Yama link;

Orjinal AOE3 üm var ama profosyonel değilim en fazla bot lara karşı hard da oynayabiliyorum.

Hayır ingilizce olarak yetersiz kalıyorum bu kartları hazırlarken onları türkçe olarak anlamlarını bilebilirsem daha iyi bi strateji yapabilirim diye sordum.

Hayır ingilizce olarak yetersiz kalıyorum bu kartları hazırlarken onları türkçe olarak anlamlarını bilebilirsem daha iyi bi strateji yapabilirim diye sordum.
Elimizin altında Google çeviri var. Öyle değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…