Age of Empires 4 alınır mı?

micheal owen

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 11 yaşımdayken yanıma çayımı alır, Age of Empires 3 oynardım. oyunu korsan oynuyordum orijinal olsa en az 300 saatim vardır.
Bu sıralar canım Age of Empires çekti. hem abim de seviyor ,şu an alsam sarar mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox PC'de 4 Age of oyunu 272 TL, Game Pass'ın yoksa 340 TL. Bu paketi al geç bana kalırsa ve evet tabii ki alınır. 4. oyunu da gayet iyiydi.

1734335565373.png

Harika bir oyun. Aşırı fark var serinin eski oyunlarına göre. Kaldı ki online eşleme ve dereceli sistemiyle beraber harika bir rekabetçi oyun durumunda. Her ırkın birimleri farklı nerdeyse. Öğrenmeniz biraz zaman alır ama oynanır. Kesinlikle alınabilir durumda oyun

Oyun alınır ancak Steam yerine, arkadaşın da belirttiği gibi Xbox/Microsoft Store platformundan çok daha uygun bir fiyata serinin tüm oyunlarına ve bazı DLC'lerine erişim sağlayabiliyorsunuz. Steam indirimlerinde en fazla %50 indirim aldığından ötürü fiyatı bir hayli yüksek oluyor, bizzat Steam'den zamanında satın almıştım ancak bu fiyatlar pek yüksek olduğundan ötürü iade ettim. Ek olarak DLC almak isterseniz de, bir oyun fiyatı ödüyorsunuz. Elbette karar sizin ancak paranızı çok daha fazla şeyler elde edecek şekilde kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı