Age of Empires 4 alınır mı?

micheal owen

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar 9 10 yaşlarımdayken günde 3 4 saat Age of Empires 3 oynardım, fakat en son 4 yıl önce oynadım, Steam'de indirimlerde Age of Empires 4 gördüm fiyatı da uygun geldi sizce alsam sarar mı?

Arkadaşlar 9 10 yaşlarımdayken günde 3 4 saat Age of Empires 3 oynardım, fakat en son 4 yıl önce oynadım, Steam'de indirimlerde Age of Empires 4 gördüm fiyatı da uygun geldi sizce alsam sarar mı?
Bence 3'den daha iyi. Alınır.

Daha güzerl oyunlar var.

Bunu oynayacağıma Total War: Attila'ya devam ederim. 3'ü çok beğenmiştim zamanında ama bu fıs.

Xbox Game Pass alıp serinin tüm oyunlarını + başka benzer oyunları da oynayabilirsin.

Bende almayı düşünüyorum ama ulti sürümünü mü alsam bilemedim.

Kaç TL bandında oyun önereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…