- RAM
- kıngston ddr4 3600 16gb
- Ekran kartı
- Nıvıdıa Gameforge RTX 3060
- Anakart
- MAG B550 TOMAHAWK (MS-7C91)
- İşlemci
- AMD Ryzen 7 5800X 8-Core Processor, 3801 M
Öncelikle bilgisayarı 2. el aldım fakat tüm parçalarımın 2 yıl garantisi var bilgisayar 8 ay kadar kullanılmış.
Oyunda genel olarak yaptığı sorun. Sesleri dinlerseniz fark edersiniz ki bir takılma söz konusu. Bu takılma esnasın dada işlem yapamıyorum. Video da gördüğünüz grafik titremesi anında işlem yapamıyorum.
2. sorunda bununla bağlantılımı bilmiyorum. Ses aygıtlarım kulaklığımı takınca sürekli değişiyorlar. Yanı bir kulaklık etkin bir ekran hoparlörü etkin oluyor.
Bunu ancak diğerlerini devre dışı bırakarak çözdüm. Su an sadece kulaklık etkin ses aygıtlarında.
Windows 11'im taze kurulu. Her şey güzel çalışıyor.
Videoyu yükleyemedim sadece fotoğraf koyulabiliyor. Nasıl video koyabilirim?
Aslinda bunun oyun hatası olduğunu düşünmüyorum. Videoyu yollayabilsem daha net anlaşılır.
Aslinda bunun oyun hatası olduğunu düşünmüyorum. Videoyu yollayabilsem daha net anlaşılır.
Oyunda genel olarak yaptığı sorun. Sesleri dinlerseniz fark edersiniz ki bir takılma söz konusu. Bu takılma esnasın dada işlem yapamıyorum. Video da gördüğünüz grafik titremesi anında işlem yapamıyorum.
2. sorunda bununla bağlantılımı bilmiyorum. Ses aygıtlarım kulaklığımı takınca sürekli değişiyorlar. Yanı bir kulaklık etkin bir ekran hoparlörü etkin oluyor.
Bunu ancak diğerlerini devre dışı bırakarak çözdüm. Su an sadece kulaklık etkin ses aygıtlarında.
Windows 11'im taze kurulu. Her şey güzel çalışıyor.
Videoyu yükleyemedim sadece fotoğraf koyulabiliyor. Nasıl video koyabilirim?