redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar Windows Apps'in içinde AoE4 kaldı silemiyorum. Normal bir şekilde kaldırmayı denedim ancak oyunun dosyaları tam silinmedi. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar Windows Apps'in içinde AoE4 kaldı silemiyorum. Normal bir şekilde kaldırmayı denedim ancak oyunun dosyaları tam silinmedi. Ne yapmam lazım?
Çözüm LOTR Manyağı 7 Ocak 2022 redlions dedi: Hocam link yok. Genişletmek için tıkla... Pardon Silinmeyen Dosyalardan Nasıl Kurtulursunuz? Windows'un silmemekte ısrar ettiği dosyalardan kurtulmanızı sağlayacak yöntemler de var. Windows, yapısı gereği kullanımda olan dosyaları silemez veya www.technopat.net
redlions dedi: Hocam link yok. Genişletmek için tıkla... Pardon Silinmeyen Dosyalardan Nasıl Kurtulursunuz? Windows'un silmemekte ısrar ettiği dosyalardan kurtulmanızı sağlayacak yöntemler de var. Windows, yapısı gereği kullanımda olan dosyaları silemez veya www.technopat.net
KS KS redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #11 LOTR Manyağı dedi: Estağfurullah, bilginiz yok demek istemedim. Sadece yardımcı olsun diye link attım yanlış anlamayın. Ayrıca konuyu en başta dosya silmek için açmıştınız. İlk mesajımı çözüm olarak işaretlerseniz memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Asıl siz kusuruma bakmayın boşu boşuna yordum sizi. Artı 0 Eksi
LOTR Manyağı dedi: Estağfurullah, bilginiz yok demek istemedim. Sadece yardımcı olsun diye link attım yanlış anlamayın. Ayrıca konuyu en başta dosya silmek için açmıştınız. İlk mesajımı çözüm olarak işaretlerseniz memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Asıl siz kusuruma bakmayın boşu boşuna yordum sizi.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 7 Ocak 2022 #12 redlions dedi: Asıl siz kusuruma bakmayın boşu boşuna yordum sizi. Genişletmek için tıkla... Ne demek, yardım için buradayız. Yorulmak yok. Artı 0 Eksi
redlions dedi: Asıl siz kusuruma bakmayın boşu boşuna yordum sizi. Genişletmek için tıkla... Ne demek, yardım için buradayız. Yorulmak yok.