Size kendi incelememi sunuyim fakat bu Age of Empires II: Definitive Edition. Geçerli.
---{Oynanış}--- Çok oynama. Kötü Özel bir şey yok. Eh yani. Güzel Çok güzel. Efsane
--- {Grafikler} --- Paint ile yapılmış. Kötü Ben bile yaparım. İdare eder. Güzel Çok iyi. Mükemmel Usta işi.
---{Ses}--- Kulak kanatır. Kötü İdare eder. Güzel 4092 Kbps.
--- {Kilitle} --- Çocuk Genç Yetişkin Herkes
--- {PC gereksinimleri} --- Paint açıyorsa kesin açar. Mahalle bilgisayarcının övdüğü ama 1 GB RAM'i olan bilgisayar. Ekran kartı olan bilgisayar. 32 GB RAM 1080 Ti. Nasanın bilgisayarı.
---{Hikaye}--- Hikaye mikaye anlatmadı. Can sıkıcı. Uyduruk yapılmış. Güzel Mükemmel Oyuna tutuldum!
--- {Zorluk} --- Random atarak bile oynarsınız. Basit Klavyeyi biliyorsan oynarsın. Kolay - zor seçebilirsin. Zor Kendini aştı! İmkansız Dark souls.
---{Oyun zamanı}--- 10 dakika bile sürmez. Çok kısa. Ortalama Uzun 1000 saatte anca biter. hiçbir zaman bitmez.
---{Fiyat}--- Para ziyanı. Ucuzlasın öyle al. Ufak miktarda paran varsa hemen kap. Hiç düşünme direk al.
--- {Hatalar / hatalar} Bug mu? Ne bugu. Seni etkilemez bile. Ufak tefek hatalar var. Yani biraz var. Sinir bozucu. İade ettir. Oyunu bug olarak aldım.
--- {? / 10} --- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10