Age of Empires Definitive Edition alınır mı?

warkesier34

Centipat
Daha fazla  
Age of Empires 2 Definitive Edition 100, Age of Empires 3'te 250 saatim var. Yani seriye hayran biriyim. Bu sürümü alınır mı? Biraz eski gibi ama Yunan'lar mısırlar gibi antik medeniyetler var. Tavsiyeniz nedir?

AoE4 oynamadıysanız onu deneyebilirsiniz ama ilk oyunu da seversiniz seriyi bu kadar seviyorsanız.

AOE4 oynamadıysanız onu deneyebilirsiniz ama ilk oyunu da seversiniz seriyi bu kadar seviyorsanız.

Hocam hayatımda o kadar berbat bir oyun oynamadım yilan oyunu daha gerçekçi ve taktiksel denedik 10 saat kadar lakin hiç benlik değil.

Alınır. Grafikleri, atmosferi çok iyi ama kontroller berbat. Birimleri toplayıp bir noktaya tıkladığınızda hepsi hizaya girer normalde, bu oyunda o yok. Oynayınca ne demek istediğimi anlayacaksınız. Onun dışında bir kusuru yok oyunun.

Hocam oyun normal serilere benzemiyor tam anlamadım normalde adam çıkar et toplarsın çağ atlarsin bunu tam anlamadım turkce rehber de yok.

Hocam oyun normal serilere benzemiyor tam anlamadım normalde adam çıkar et toplarsın çağ atlarsin bunu tam anlamadım turkce rehber de yok.

Aynı mantık bunda da var işte. Et topla, odun kes, maden topla vs. aynı. Asker çıkarıp savaşıyorsun, savunma yapıyorsun vs. klasik AOE işte. Dediğim gibi kontroller berbat, 12-13 saat dayanabildim ben, sonra mecburen saldım. Genelde sefer odaklı oynuyordum, normal modu bile zor bu arada. Düşmanlar iyi zorluyor.

Hocam benim dikkatimi medeniyetler çekti antik medeniyetleri görünce heycanlandim

Hocam bsy sorabilir miyim

Son düzenleme:
Aoe2 ye çok saatler harcamış birisi olarak aoe4 bence çok güzel sadece 2 ye göre farklı hissettirdiği için alışması zor olabilir. Bir şans vermelisiniz bence içerik anlamında içerik üreten kişilerde var.

Hocam denedim fakat beni sarmadı aoe 1 de tavsiye eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…