W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #11 Shokikan dedi: AOE1'i oynamadım açıkçası dışarıdan biraz ham duruyor o yüzden hiç almadım. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 saatlik denedim güzel bir oyun dediğiniz gibi ham bir oyun lakin farklı deneyimler yasatiyor.
Shokikan dedi: AOE1'i oynamadım açıkçası dışarıdan biraz ham duruyor o yüzden hiç almadım. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 saatlik denedim güzel bir oyun dediğiniz gibi ham bir oyun lakin farklı deneyimler yasatiyor.
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.389 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #12 warkesier34 dedi: Hocam 2 saatlik denedim güzel bir oyun dediğiniz gibi ham bir oyun lakin farklı deneyimler yasatiyor. Genişletmek için tıkla... Serinin atası olduğu için yeri ayrıdır illaki hocam sevindim beğenmenize.
warkesier34 dedi: Hocam 2 saatlik denedim güzel bir oyun dediğiniz gibi ham bir oyun lakin farklı deneyimler yasatiyor. Genişletmek için tıkla... Serinin atası olduğu için yeri ayrıdır illaki hocam sevindim beğenmenize.