Arkadaşlar ben bir arkadaşımla beraber Age Of Empires III aldım (steam). Beraber Multiplayer bölümüne giriyoruz çok rahat bir şekilde Game Browser ekranına geliyoruz. Buradan ben veya o birimiz lobi kuruyoruz ama birbirimizin oyununa giremiyoruz. Aynı zamanda başkalarının oyununa da giremiyoruz. "Failed to join game" adında bir hata alıyoruz. İnternette port açarak sorunu çözenler olmuş fakat benim modem ara yüzümde ya doğru düzgün port açılmıyor ya da ben beceremedim. Kısacası sizlerden yardım istiyorum.
Hala çözümü arıyor musun bilmiyorum ama attığın 2. resimde en aşağıda port tetikleme var. O bölüme girerek bu videoda anlatılanları uygulayabilirsin.
Ben airties rt-206 kullanıyorum ve ben port tetikleme diye bi bölüm bulamadım.
Hala çözümü arıyor musun bilmiyorum ama attığın 2. resimde en aşağıda port tetikleme var. O bölüme girerek bu videoda anlatılanları uygulayabilirsin.
Ben airties rt-206 kullanıyorum ve ben port tetikleme diye bi bölüm bulamadım.
Bu yazdığını da denedim fakat işe yaramadı ben de port tetikleme diye bir bölüm bulamadım ona benzer şeyler buldum denedim fakat işe yaramadı o kadar çok istiyordum ki şu oyunu oynamak... Neyse ki Age of Empires IV çıkacak yakında inşallah o zaman onu oynarım.