Age of Empires IV: Anniversary Edition alınır mı?

Daha fazla  
Önceden bu seriyi oynamadım, bilmiyorum.
1) İlk deneyimleyecek kişiler rehber videoları izlemesi gerekiyor mu yoksa oynanısı kolay mı?
2) Çiftlik oyunları gibi köyünüzü/bölgenizi geliştirip Build yapılan oyunlardan mı?
3) Sadece hikaye kısmı için alınır mı?
4) Age of Empires 2 Definitive Edition mu Age of Empires 4 Anniversary Edition mu?
5) Amacı nedir?
6) Alınır mı?

Son düzenleme:
1 - evet izlemen gerekiyor medeniyetleri anlaman için hepsinin ayrı özellikleri var.
2- çiftlik oyunu değil belli bir ulusu seçip diğer uluslararası karşı çağ atlayıp savaşıp kazanmaya çalıştığınız bir oyun. Videolarda gördüğünüz çiftlik kısmı oyunda önemli bir yere sahip olan yiyecek için inşa ediliyor.
3- hikaye kısmından çok senaryoları bulunuyor. Ben age of 2'yi çocukluğumda oynamıştım yaklaşık 150 saat age of 4'üm var aktif olarak da oynuyorum senaryo oynamadım hiç.
4- age of 2 de yıllar önce çıkan age of 2'nin yeniden grafiksel ve oynanış olarak güncellenmiş halidir. 2 ile 4 arasında oynanış farklılıkları çok var izleyerek karar vermeni öneririm. Ben uzun zamandır 4 oynuyorum 2'ye dönsem garipserim.
5- amacını 2. kısımda anlattım.
6- strateji oyunu seviyorsan net alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…