Arkadaşlar selam hayırlı bayramlar diliyorum.
Başlıkta da belirttiğim gibi şu an en uygun nereden temin edebilirim. Steam wishlistimden mailde geldi fiyat şu an görseldeki gibi lakin Deluxe olanla normalin ne farkı var?
Steam'den direkt alabilirsin fiyatı gayet makul bana kalırsa.
Deluxe olanda oyuna etki edecek şeyler yok. Duvar kağıdı, müzikler, oyun içi oyuncu profili, oyun içinde kullanacağın sembol türevinde şeyler var. Deluxe değer mi dersen oyunu çok seviyorsan alabilirsin veya bu tip şeylere önem veriyorsan. Onun dışında gerek yok.
'' Digital Deluxe Edition, Age of Empires IV'teki her şeyin yanı sıra resmi Age of Empires IV müziği, Birim Karşı Atakları Tablosu, sanatçı Craig Mullins'ten Age IV dijital resim çalışması ve bir Arma, Oyuncu Profili ve Anıtı içeren özel oyun içi içeriğin dahil olduğu dijital bonus içeriğini de sunar. ''
Şahsen bildiğim kadarıyla daha ucuza alma yolu yok. Nays ile 180 tlden alırsanız her 100tl için %20 cashback alabilirsiniz. Buda 36 tl nays kartınıza geri ödeme şeklinde gelir.
@Verqil çok teşekkür ediyorum. Yani bu çok güzel oldu. İlk üyeliğe 20₺ geldi. 170 attım 190 oldu. Oyunu satın aldım %20 cashback inden faydalandım. Sonrasında birde kazıkazan verdi ordanda 5₺ çıktı. Az kalsın oyunu bedavaya getiriyorduk
@Verqil çok teşekkür ediyorum. Yani bu çok güzel oldu. İlk üyeliğe 20₺ geldi. 170 attım 190 oldu. Oyunu satın aldım %20 cashback inden faydalandım. Sonrasında birde kazıkazan verdi ordanda 5₺ çıktı. Az kalsın oyunu bedavaya getiriyorduk