Age of Empires IV Yayınlandı

Ben her daim oyun oynayabilen biri değilim. O yüzden oyunu Gamepassden oynuyorum. Şu anlık oyun bence iyi. Grafiklere laf atılmış olduğunu görüyorum. 6 ya 6 online girin rica ediyorum 1200 div ile bir oynayın o zaman görürsünüz grafikleri. Şahsen ben grafikleri için aoe oynayan da görmedim.

Steam'den alma takıntısı nedir hocam? Steam'e 300TL vericeğinize 10 ay Gamepass alın AOE4'ün yanında yüzlerce farklı oyun oynayabilirsin.

Gamepass'de var.

Steam'ı ciddi anlamda kullanmayan bilmez. Millet boşuna takıntılı değil. Kimisi birden fazla platform kullanmak istemediği için Steam kullanıyor. Kimisi sosyal medya aracı gibi, ki Facebook, Instagram, Youtube karışımı kendisi. Kimisi de profil sistemini seviyor. Güzelleştirip, tam bir oyuncu profili yapıyor. Çok çeşitli bir yer. Başka platformlar da bu yok. Bizim Türkler seviye 5 profillere sahip genel de. Tek yapılan şey oyun alıp, oynamak. Steam'ın diğer taraflarını keşfeden yok. O yüzden de bilen yok acaba insanlar neden Steam'a takıntılı diye. Yabancılar bizden daha takıntılı böyle şeylere.

4 saat oynadım ve gerçekten şu ana kadar çok beğendim. Adamlar yapmış ya

Yabancılar bizden daha fazla takıntılı olma sebebi oyun alırken 30 kere düşünmek zorunda kalmamaları. Bende isterim Steam profilimde 1000'lerce oyun,başarım,kart olmasını ama TR'de oyun almak çok zor ve her geçen gün zorlaşıyor üstüne öğrenciyseniz(ben) konuşmaya gerek yok. O yüzden oyun oynamak istediğimizde bi oyuna 300-600TL vermek yerine Gamepass gibi oyunları çok daha ucuza oynayabileceğimiz yerlere yöneliyoruz.

Simulasyon severiz gerçi tam simulasyon değil ama.

@Doğukan Ürker Hala 300 TL diyorsun. Arkadaşım, indirim de bekleriz sorun değil. Ki, ben bir oyun çıktığında anında almıyorum. Parası olan alsın, o beni ilgilendirmez ve hatta kimseyi ilgilendirmez. Herkesin maddi durumu farklı. Fakat ben bir oyun en az %75 indirime girmeden almıyorum. Oynamak için de sabırsızlanmıyorum. Elimde AoE 2 ve 3 Definitive Edition var. Bunlarla zaman geçiririm şimdilik. İsteyen istediğini kullansın. Daha düne kadar GamePass yoktu. Bir şey çıktığında ve bu bizim ülkeye uygun olduğunda, hemen milliyetçi gibi ölümüne savunuyorsunuz. Adamlar herkes oyun oynayabilsin diye çalışıyor. Durumu olan Steam kullanır, olmayan GamePass kullanır. İnterneti iyi olan da GeForce Now. Ben de sadece Steam kullanırım ama acele etmem. İyice düşmesini beklerim. Hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…