MustafaKemall00 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 29 21 Ocak 2022 #1 Age of Empires 3 ve age of Mythology oyunlarında MSXML 4.0 hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2022
Age of Empires 3 ve age of Mythology oyunlarında MSXML 4.0 hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #2 Microsoft oyunları: MSXML hata iletisi İnceleyip deneyin hocam. Artı 0 Eksi
KS KS MustafaKemall00 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 29 21 Ocak 2022 #3 Schentienel dedi: Microsoft oyunları: MSXML hata iletisi inceleyip deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Dosyayı indirin diyor ama dosyayı bulamadım. Artı 0 Eksi
Schentienel dedi: Microsoft oyunları: MSXML hata iletisi inceleyip deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Dosyayı indirin diyor ama dosyayı bulamadım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Ocak 2022 #4 MustafaKemall00 dedi: Dosyayı indirin diyor ama dosyayı bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bulamazsınız çünkü öyle bir dosya yok. Google araması yapıp insanların önüne link atarak olmuyor maalesef... Gelelim size: Teknik desteği bitmiş Windows 7 kullanıyorsunuz ve bu oyunlar da 7 ile tam uyumlu olmayabiliyor. Özellikle de DE sürümleri. Windows 7 güncel mi? SP1 yüklü mü? Bundan emin olun. Diğer arkadaşlar yardımcı olurlar, ben Windows 7 için desteği bıraktım. Artı 0 Eksi
MustafaKemall00 dedi: Dosyayı indirin diyor ama dosyayı bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bulamazsınız çünkü öyle bir dosya yok. Google araması yapıp insanların önüne link atarak olmuyor maalesef... Gelelim size: Teknik desteği bitmiş Windows 7 kullanıyorsunuz ve bu oyunlar da 7 ile tam uyumlu olmayabiliyor. Özellikle de DE sürümleri. Windows 7 güncel mi? SP1 yüklü mü? Bundan emin olun. Diğer arkadaşlar yardımcı olurlar, ben Windows 7 için desteği bıraktım.
KS KS MustafaKemall00 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 29 21 Ocak 2022 #5 Recep Baltaş dedi: Dosya artık ms sunucusunda yok. Desteği bitmiş. Ya linke kendin tıkladın mı? Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl düzeltebilirim başka yolu yok mu? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Dosya artık ms sunucusunda yok. Desteği bitmiş. Ya linke kendin tıkladın mı? Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl düzeltebilirim başka yolu yok mu?
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2022 #6 MustafaKemall00 dedi: Sorunu nasıl düzeltebilirim başka yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Oyun korsan mı? Korsan versiyonlarında bu hata var orijinalse Steam'ın kendisinin kurması lazım. Artı 0 Eksi
MustafaKemall00 dedi: Sorunu nasıl düzeltebilirim başka yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Oyun korsan mı? Korsan versiyonlarında bu hata var orijinalse Steam'ın kendisinin kurması lazım.