Age of Empires - The Conquerors Windows 7 Sorunu

Ryhiann

Hectopat
Hastası olduğum Age of Conquerors oyununu Windows 7 Home Basic 64 Bit işletim sistemimde açamıyorum. Günlerdir forumları geziyorum. Birçok kişi explorer.exe kapatıp açarak çözüm bulmuş ancak sanırım benim durumun farklı. Oyun kuruluyor, fragmanları izleyebiliyorum. Daha sonra oyun formatını seçecegim ana sayfaya geldigimde (scenario-deathmatch vs.) ekrandaki görüntü sadece sihay beyaz çizgiler haline geliyor. Ya da örnek vermek gerekirse eskiden cine-5 in şifreli hali vardı, aynen o şekilde oluyor. Denemedigim yol kalmadı ama çalıştıramadım.

Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Bu ay oyun için bir eklenti paketi çıktı. Bu paket sayesinde oyun Windows 7 ve Windows 8'de sorunsuz çalışıyor.

Forgotten Empires Yükleme Rehberi:

1. Age of Empires II: The Conquerors'ın yüklü olduğundan emin olun
  2. Forgotten Empires'ı indirin
  3. Klasörün içeriğini Age of Empires II yükleme klasörüne kopyalayın (Genelde C:\Program Files\Microsoft Games\Age of Empires II\)
  4. Dili seçin (İngilizce)
  5. Install deyin.

AoFE_Setup_Preview.png

Tüm işlemleri sırasıyla yaptım. FE yüklendi. Play dedim. Durum aynen devam ediyor. Cine5 şifresi çözülmedi yani :D Screenshot alıyorum ancak ekranda görünen ile SS arasında fark var. SS sanırım anlık görüntüyü aldığı için görüneni tam yansıtamıyorum. Desteğiniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar 6-7 arkadaş hastası olduğumuz Age Of Empires 2 Conquerorsu laptoplarımızdan oynamaya çalışıyoruz ancak girmediğimiz forum yüklemediğimiz sürüm kalmadı bir türlü bağlanamıyoruz ne hamachi ne gameranger lütfen yardımcı olurmusunuz ne yapmamız gerek?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı